kamers-julesverne

Ballonmandje Loonse en Drunense Duinen

Wanneer u deze kamer binnenstapt, gaat u mee met een avontuurlijke ballonvaart over de Loonse en Drunense Duinen. U bent zojuist opgestapt in een heteluchtballon op het erfpark Pergama van BallonAIRpoort. De ballon wordt met een zuidoostenwind over de prachtige natuurschone Loonse en Drunense Duinen geblazen. Waar gaat u landen?

Slaapplaatsen: ballonmand met daarin 1 comfortabel tweepersoonsbed en 1 stapelbed
Eigen badkamer met toilet, ligbad met douche en wastafel.

’t Verloren Mandje

Na een prachtige ballonvaart bent u met de ballon geland op een weiland in Het Groene Woud. Tijdens het inpakken van de ballon komen de koeien nieuwsgierig kijken naar dit gebeuren. Al snel blijkt dat ‘de crew’ jullie niet kan vinden én alle verbindingen met hen zijn verbroken. Uiteindelijk dommel je in slaap tegen de ballonmand aan. Als je na een poos wakker wordt, is er nog steeds geen crew bij ’t Verloren Mandje. Wel kijk je uit op een prachtige sterrenhemel. Ontdek jij alle sterrenbeelden aan de heldere hemel?

Slaapplaatsen: ballonmand met daarin 1 comfortabel tweepersoonsbed of 2 losse bedden
Eigen badkamer met toilet, douche en wastafel

Woonkamer Jules Verne

In de woonkamer staat een slaapbank die u in een handomdraai omtovert tot een comfortabel bed voor 2 personen. Op de begane grond bevindt zich een badkamer die geschikt is voor mindervalide gasten. De gehele benedenverdieping is drempelloos.