kamers-tramuntana

In de zevende hemel

Jozef, Joan en Joan waren tijdens de avonturen met hun ballon, de Tramuntana, boven Afrika letterlijk en figuurlijk in de zevende hemel. Om de herinneringen van hun ballonvaartreis vast te houden, toverden ze hun slaapkamer om tot de zevende hemel. Het bed werd, met behulp van de klamboe waar ze in Afrika in sliepen, een wonderschoon hemelbed. Tevens plaatsten ze de souvenirs uit Afrika hier, als herinnering aan hun bijzondere avonturen. Zo kwam het mooie, prettige gevoel van de reis steeds weer in hun boven. Door hier te overnachten krijgt u ook het gevoel van in de zevende hemel te zijn.  

Slaapplaatsen: 1 tweepersoons hemelbed
Eigen badkamer met toilet, douche en wastafel

In de wolken

Ken jij ook dat gevoel van ‘Daar word ik heel blij én gelukkig van!’? Als je verliefd wordt, of als zomaar iemand je spontaan een complimentje geeft. Alsof je met een luchtballon, heel eventjes maar, erg hoog én in de wolken bent. Zó waan je je hier, op deze kamer. Kijkend omhoog, hoog in de wolken. Droom hier heerlijk even weg. Genietend van de mooie en vaak bijzonder onvergetelijke momenten. Alsof je in de wolken bent…!

Slaapplaatsen: 1 tweepersoons bed + 1 stapelbed in de wolken
Eigen badkamer met toilet, douche en wastafel

Ballonmandje Het Groene Woud

Zodra u deze kamer binnenstapt, wordt u meegenomen op een avontuurlijke ballonvaart over Nationaal Landschap Het Groene Woud. U bent zojuist opgestapt in een heteluchtballon van BallonAIRpoort. Deze luchtballon wordt met een westenwind over het Dommeldal geblazen. 

Je weet wel waar het ballonmandje opstijgt maar niet waar je in Het Groene Woud landt. 

Slaapplaatsen: 1 ballonmand met een comfortabel tweepersoonsbed 
Eigen badkamer met toilet, douche en wastafel

Bedstee Gondola

U slaapt in een sfeervolle, ouderwetse Brabantse bedstee. Vanuit het raam kijkt u, als vanuit een heteluchtballon, neer op het wonderschone landschap van Het Groene Woud.

Slaapplaatsen: 1 kingsize tweepersoonsbed (1.80 x 2.10 m) in een bedstee
Badkamer met toilet, ligbad met douche en wastafel, gedeeld met Bedstee Invierno

Bedstee Invierno

Buiten in het donker slapen onder sterren: een prachtige ervaring na een mooie winterse ballonvaart. De twinkelende sterren aan de hemel maken van deze bedstee een bijzonder romantisch en comfortabel plekje om te overnachten.

Slaapplaatsen: 1 tweepersoonsbed (1.60 x 2.10 m) in een bedstee
Badkamer met toilet, douche en wastafel, gedeeld met Bedstee Gondola


Slapen in het groene woud

Slapen in Het Groene Woud

Beleef Nationaal Landschap Het Groene Woud: één van de mooiste natuurgebieden van Brabant met een zeer gevarieerd landschap van bossen, moerassen en heide. Lees meer